Onze begeleiding
in 7 stappen

Aankoopbegeleiding door Evidens Financieel Advies in Hoogeveen

Het ontdekken van je droomhuis in Hoogeveen is een boeiende reis, maar het is ook een substantiële en cruciale investering. Bij Evidens Financieel Advies begrijpen we de unieke dynamiek van de vastgoedmarkt in Hoogeveen en staan we klaar om je te begeleiden met onze expertise.

Deskundige begeleiding in 7 stappen:

Stap 1: Financiële mogelijkheden en woonwensen

Samen bespreken we jouw financiële mogelijkheden en woonwensen om een solide basis te leggen voor het beste resultaat.

Stap 2: Gericht zoeken naar jouw droomhuis

Met een duidelijk beeld van jouw budget, begeleiden we je naar een gerichte en realistische zoektocht naar jouw nieuwe thuis in Hoogeveen.

Stap 3: Bezichtiging van de woning

Wij organiseren bezichtigingen en voorzien je van professionele begeleiding om valkuilen te vermijden, zoals verborgen gebreken, en bieden inzicht in marktwaarde en wet- en regelgeving.

Stap 4: Deskundige onderhandelingen

Onze kennis en ervaring komen tot hun recht in de onderhandelingen voor een gunstige aankoopprijs en optimale leveringsvoorwaarden.

Stap 5: Grondige bespreking van voorwaarden

We bespreken zorgvuldig alle voorwaarden, waaronder het aanvragen van een bouwtechnische keuring en een gedetailleerde review van de koopovereenkomst.

Stap 6: Onafhankelijk financieel advies

Als onafhankelijke hypotheekadviseurs bieden we advies op maat, gericht op jouw huidige situatie en toekomstige plannen.

Stap 7: Overdracht bij de notaris

We begeleiden je bij de overdracht bij de notaris, inclusief een grondige inspectie van de woning en het opnemen van meterstanden, zodat je vol vertrouwen de koopovereenkomst kunt ondertekenen.

Evidens Financieel Advies is jouw lokale partner voor aankoopbegeleiding in Hoogeveen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij als jouw financieel adviseur de zoektocht naar jouw nieuwe huis in Hoogeveen soepel laten verlopen.